2020-07-12

Hemester.

Här snackar vi 2020 års trendord. Hemester. Men vad gör man när man skulle vilja åka till en en spansk ö och dansa hela natten. Eller i alla fall åka över sundet för en härlig kväll i byen. Man tar såklart in på hotell i Malmö istället. Alla dessa, numer, fantasiplaner snackade jag, Anne och Kajsa om. När vi drack vin för ett par veckor sedan. Och vi landade som sagt i en hotellövernattning med utsikt över Malmö. Kajsa blev dock förkyld i sista minuten så nu måste vi sannerligen göra om hela härligheten senare i sommar. Och då i Köpenhamn. Förhoppningsvis.

Började såhär. Shorts och tjockkofta. Juli 2020 so far.

Obligatoriska vin på L’enoteca. Vårt mest coronasäkra ställe och dessutom himla trevligt.

Vilade sen en kortis på hotellrummet.

Vi svirade om. Japp. I likadana skor. Och vi är också extremt cykel-synkade. Förmodligen för att vi jobbar ihop dagligen. Och med skrämmande lika symptomer och hormonsvängningar. Nästan på dagen lika. Denna helgen hade vi PMS. Ändå praktiskt.

Jag såg ut så här. Puffblusen har jag använt massor denna vår/sommar. Till allt möjligt. Setet är nytt. Från Zara.

Sen åt vi mat på Bastard. Jättelänge sen jag var där. Och det var precis så gott som jag minns det. Och så bästa efterrätten. Ost såklart!

Rotade fram denna ljuva väska jag haft ett tag. Kommer från Karoline de la Concha.  Men vilken grej alltså. En eftermiddag kväll med massa snack, vin och mat. Och sen vakna och runda av med hotellfrukost (dock något kaosig pga lite förmycket folk, buffé och Corona-rädsla). Cyklade sen hem till lilla familjen. Alldeles redo för en två veckors stugsemester tillsammans.

36
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

fliselin

Så fina kläder! Koftan! Från? Shortsen! Från?
Och blusen, som jag redan frågat om, är fantastiskt fin!

Tack!
Koftan är en jättegammal fr HM.
Shortsen rea-fynd nu i somras fr Stine Goya.
Översta blusen fr HM (typ nu) puff-blusen från HM i våras. ???

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.