2020-06-28

Kort ock gott en magisk kväll.

Vissa helger är extraordinära. Detta var en sådan. Jag har skrattat så jag på riktigt har haft ont i kinderna. Började med fredagens sommaravslutning som jag och kollega Felix höll i. Helgen fortsatte sen med lördagen som innehöll både en supermysig förmiddag med mini där vi tillsammans inhandlade allt som behövdes inför 5-kalaset. För att sen fortsätta i Borstahusen där min kära Malin bor.

Den inte så lilla familjen (fyra barn, två vuxna) bor i världens mysigaste lilla gårdshus. Om jag inte ska bo i ett gammalt kulturhus på St Knut i Malmö så ska jag bo i ett mysigt litet hus i Borstahusen. Inte helt omöjligt att Malin med familj fått mig att känna så. Har firat både Valborg och Midsommar där, innan jag skaffade egen familj. De har varit lite som min utvidgade familj.

Fredrik, Malins man, har många kvalitéer som en drömman har. En av dem är att han bakar sjukt gott bröd. Här tillsammans med yoghurt, salt och olivolja. Jisses så gott. En annan kvalité är hur han kärleksfullt handskas med sin frus ljuva små egenheter. Som hennes hypokondri. Som har skapat en och annan skratt-attack-rolig historia. Det tackar vi för.

Vi har denna på kontoret med. Men den känns som gjord för det lilla fiskeläget Borstahusen.

Och så badtofflor. Så 2020 ju. Och de mingröna och svarta med spännen i bild. Snygga va? I en liten intern “tävling” “gissa märke” så vann jag med nästan rätt svar (nära nog). Svaren har annars varierat från Stine Goya till ATP. Rimligt men inte rätt.

Annars då. Barnen lekte, kollade film, spelade och vi vuxna snackade, åt, åt lite mer och drack vin. Innan middagen tog vi ett dopp. Och så efter middagen innan det var dags att packa ihop och köra hem till Malmö tog vi också ett dopp. Eller vi och vi. Samtliga barn gjorde, inkl vår mini. Malin-aldrig-banga-ett-dopp badade såklart också. Jag var fullt nöjd med att klockan var 22, vinden var ljum, ljuset magiskt och alla barnen tjöt av skratt i vattnet. En kväll som sannerligen kommer stanna kvar i minnet som en av årets finaste kvällar.

 

43

Kommentera

Jeanette

Nyfiken! Varifrån kommer de fina badtofflorna med spännen?

en-lang-blondin

Kul att du frågar! 🙂 Dessa tofflor är upphovet till många skratt och lång sms-tråd. Inköpta på ÖoB. Så helt klart ett kap!

Jeanette

Oj, det var lite otippat att de kom från ÖoB! Det hade jag nog aldrig klurat ut.?
Tack för en bra blogg, förresten!

en-lang-blondin

Jag vet! 🙂 Underbart! 49 kr. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.