2020-06-21

En Midsommar precis som den ska va!

Titta på goset där till höger. Med nytvättat hår så för en gångs skull är lockarna inte trassliga. Och ny klänning från Zara som ska vara till kalaset. FEMÅRS-kalaset. Vi pratar om det varje dag. Räknar ner varje dag. Här är vi påväg ut till bilen för att åka till min bästa Maria. Också något vi hade räknat ner dagarna till hela veckan. Att sova över i “sommarstugan” och leka med G och G.

Traditionsenlig Midsommarlunch. Macka på kavring, ostcreme, sill, tunt skivad äpple, rödlök, ringla över skirat smör och så dill på toppen. Denna mackan kommer också förevigt vara förknippad med den Midsommar då jag var superförkyld och hade jobbat hela veckan i Stockholm. Killen gjorde alla fel man kan tänka sig för att ta hand om sin sambo (han gjorde alltså absolut inget för att ta hand om henne). Helgen vände dock sakta när han serverade denna macklunchen. Sen dess har våra Midsommarhelger bara blivit bättre (kanske för att jag varit frisk och inte jobbat på annan ort…) och denna mackan har blivit tradition.

Skålade sen in Midsommarhelgen i goda vännerslag. Smutsen under nageln är från alla fem kransar jag gjorde till samtliga fem barn.

Maria bor i ett fantastisk hus med en megahärlig trädgård. Känner sådan enorm tacksamhet att vi får fira och hänga i den miljön och i det sällskapet.

Midsommardagen var trött som sig bör. Vi tog oss hem och fortsatte med renoveringen av minis rum. Kommer bli bra men min rastlösa själ mår inte bra av långsamma projekt. Får djupandas och kisa när jag navigerar genom en stökig lägenhet.

Tar ett djupt andetag till och spurtar de två sista veckorna innan semestern.

34

Kommentera

Hanna

Så fina klänningar på er båda. Försökte hitta minis klänning men lyckades inte. Finns den kanske inte online längre? Tror min dotter skulle älska den! Tack på förhand 🙏🏼

en-lang-blondin

Köpte den i butik! Och den hängde själv på en samlingskrok, så tror tyvärr att det var ett enstaka ex jag lyckades fånga!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.