2020-06-19

Just nu.

I går förmiddag traskade jag och mini ner till torget för att göra lite midsommarshopping. Och snacka om sommarfeeling! Jisses. Megalyxen av coronavåren som gör att man vabbar för lite snor. I alla fall. Solen strålade, torget dignade av jordgubbar, melon, nypotatis och sommarblommor. Köpte en gigantisk trädgår-och-dikes-bukett. Gick in till Möllans ost och köpte, japp, ost. och världens godaste oliver. Köpte även gräslöksblommor mest för att det var så fint. Glad Midsommar! Hoppas ni får en alldeles fantastisk en.

35

Kommentera

Eva Sjöholm

Möllevångstorget, bästa grejen☀️
Köpte likadan bukett som du av bröderna, tog ur pionen och satte den som en solitär.
Tack för fin och positiv Malmöinspiration!
Eva S

en-lang-blondin

Tack för din fina kommentar!
Jag gjorde två buketter av den enorma buketten. Verkligen en lyxbukett perfekt för Midsommarhelgen.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.