2020-06-16

Heja vilket liv!

I förra veckan, torsdag till söndag, tog jag över Instagramkontot “Heja Livet”. Ni kan gå in och läsa allt på plats om ni känner för det. Mina storys är sparade under höjdpunkter (Lina Andersson). Det var himla fina och mysiga dagar. Var smått nervös innan då jag drabbades starkt av “vem är jag att berätta om mig själv”. Men så här efteråt så känns det sjukt bra. Mest för alla fina kommentarer jag fick. En av alla kommentarer stod ut “Du ger mig ett lugn i stressen att presterar innan 30. Men också en drivkraft att blicka framåt”. Fint. Först slog det mig hur tacksam jag är att jag levt mina 20-30 utan sociala medier. Hade ju typ ingen att jämföra mig med som hade kunnat stressa mig (tyvärr inte heller några förebilder…). Sen har jag alltid tänkt att jags skulle vilja starta eget, men först ha jobbat ett tag och framförallt på en stor reklambyrå. Nu blev det aldrig en stor byrå. Men det blev en stabil arbetslivserfarenhet och mina kolleger, som jag startade med, hade alla erfarenhet av stora byråer både internationellt och nationellt. Något annat som blev väldigt tydligt för mig när jag satte ihop min take over är människorna jag har omkring mig. Och vad de alla har betytt, på olika sätt, för mig och vart jag är idag. Lätt mitt hetaste tips! Hitta dina kompatibla och vårda de relationerna ömt.

Foto: Jenny Brandt Grönberg

25

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.