2020-06-09

Finfint just nu.

Snart midsommar! Min favorithögtid på året. Ska dricka rosa bubbel med min bff (och hennes familj) i deras växthus. Barnen ska leka som galningar och jag ska ta mig ett glas till med rosa bubbel. Alternativt att Daniel fixar en snajdig drink (en riktigt bra GT fungerar också!) samtidigt som jag äter ohälsosamma mängder ost. Och så tänkte jag ha massor av blommor i håret. Ungefär som ovan. Bild från Sofias Instagram. Läs även hennes blomstrande krönika här!

Och på tal om blommor. Kolla denna ljuva sak! Min kollega Sanna visade upp en rosa väst hon köpt på Zara och jag fick ett plötsligt och okontrollerat behov av att handla en väst. Så jag köpte denna. Exakt samma effekt som min kollegas Annes organza-blus i vintras hade på mig. Hittade även denna “dansk modeinfluencer väst“. Och denna då! Slank också ner i kundkorgen.

Golvsliparen vi bokat till på torsdag sa att vi inte bokat. Så vi bestämde att vi målar golven vita istället. Helt själva. Utan inblandning av hantverkare. Så det så.

Bäst på Internet just nu är dessa två! Sophie och Majas syklubb! Blir så innerligt glad av att titta på deras kreationer. Tänker att en dag ska jag börja sy. Borde ju ändå ha det i blodet med tanke på min mammas skills.

37
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

majadelborn

Så mycket fint och va fint att du tipsar om oss! <3

en-lang-blondin

<3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.