2020-06-08

Dumsnål.

Fortsätter på inslagna vägen med negativt tonläge här i min kära blogg. Men i dag var en skitdag. Började med att sova superdåligt. Tog mig sen på förmiddagen till en Barnmorska för att byta spiral. Då visar det sig att jag har den där spiralen som Region Skåne köpte in för typ fem år sedan som var billig men usel kvalité. Bra där. Förmodligen en man som tog det snåla beslutet. Spiralen kom ut utan en del och nu måste jag remitteras till kvinnokliniken som går in med kamera eller på annat sätt söker upp den saknade delen. Snacka om att den där billiga spiralen blev dyr i slutändan med extra belastning på sjukvården. Sen visade det sig också att golvslipningen vi bokat påstod att vi inte alls bokat. Trots att jag har mailkonversation på att vi bokat. Hantverkare. Tur vi bara hunnit tömma ett halvt rum. Nåväl. Tänker att denna veckan bara kan bli bättre från och med nu.

39

Kommentera

Emmy

Hear hear ang. opålitliga hantverkare. Hojta om du vill ha tips på en grym golvslipare (talar av erfarenhet här då jag har alltför många renoverade lägenheter bakom mig 🙂

en-lang-blondin

Tack! Vi beslutade nu att måla golven istället. Helt på egen hand. Allt för att slippa ha med hantverkare att göra… 🙂

Johanna

Tar gärna emot tips på bra golvslipare , Emmy…
Tack!

Maria

Men fy! För dålig spiral 😳

en-lang-blondin

Helt sjukt.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.