2020-06-04

Snart helg eller?

Var det inte fredag precis? Nåväl. Tar gärna helg igen. Förra helgen traskade vi till Söderberg Sara. Mest för att jag var lite bakis och ville äta deras extremt goda gröt.

Mini tog med pennor och papper. Kände mig som årets förälder när hon ville rita och inte ens frågade om hon fick titta i min mobil. Ordningen kommer förmodligen vara återställd en annan gång.

Förra året var Rodebjer badtofflan min sommarsko. Men den envisades med att spricka på mitten så tillslut fick jag ge upp. Var lite orolig där ett tag att jag inte skulle hitta ett par perfekta sandaler igen. Men jodå! Här är de. Dessa är både extremt sköna (mjuk gummisula) och extremt snygga. Från Blankens.

Köpte en tidning. Den låg här hela helgen. Fortfarande oläst. Men denna helgen kanske.

Och så grillade vi korv och åt sommarsallad.

Och så hände detta. Vi är där nu. Vårt barn har blivit så stort att hon allra helst leker med en kompis. Hela söndagseftermiddagen lekte hon med kompisarna på gården. Jag satt först vid husfasaden och läste. När det blev för varmt flyttade jag in i bersån. Försökte fånga minin vid något tillfälle men hon var helt ointresserad av att umgås med sina föräldrar. Sannerligen nästa fas i föräldrarskapet. Om jag är sugen på en nummer två nu? Nopp.

42

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.