2020-05-26

Var blomma har sin tid.

I fredags sov Mini över hos kusinerna och jag och killen sov på hotell. Men innan hela härligheten drog i gång var jag här. På N.VY och gjorde en ansiktsbehandlig. En av de lyxigaste grejerna jag vet. Och som jag på så många sätt mår himla bra av att göra. Omfamnar mina rynkor och satsar på glow där emellan. Känns som en värdig strategi.

Efter jag fått fejan ompysslad och brossan tagit med sig Mini till Lund checkade vi in här. På 17:e våningen på Clarion Hotell. Hade ett enormt behov av att komma hemifrån. Få miljöombyte. Och om man inte får resa får man ju liksom resa i sin egen stad.

Lämnade av väskan och gick, med kurrande mage, direkt till Saluhallen för en ostbricka och pintxos på Möllans ost.

När magen inte kurrade lika mycket flyttade vi några meter ner i hallen och beställde Ostron.

Efter ostrona gick vi och beställde take away på Sushi Rebellion. Och i väntan på att vår mat skulle bli klar hann vi med en drink på MJ:s.

Med en chipspåse i ena handen och sushi i andra gick vi tillbaka till hotellet. För visst vill man äta middagen på hotellrummet när man har värsta utsikten. Dessutom kan man knäppa upp byxorna och luta sig tillbaka. Rapa högt om man nu skulle vilja göra det. Prata om precis vad man vill utan att vara orolig för att bordet bredvid lyssnar.

Och när det var dags för sömn hade bästa Marie på N.VY skickat med dessa prover. En till killen och en till mig.

Nästa dag åt vi en förvirrad hotellfrukost. Förvirrad som i “vi har plastat in allt men ta besticken i lådan där borta” och allt detta i en ganska så crowded frukostmatsal.

Avrundade sen vårt megalyxiga dejtdygn med en liten runda på stan. Pratade renoveringsplaner och inredning helt ostört. Sprang på kollega Malin och berättade lyriskt hur skönt det var att kunna prata till punkt. Malin log förstående och tålmodigt och tänkte garanterat “ehhh ni har ett barn, jag har fyra”. Men men, vi har en mini som pratar för fyra. Minst. (Kakan ovan är från Beyond Us och lunchen från Bao Bao på Mitt Möllan).

Detta var helt klart två riktigt bra dahliadagar.

41

Kommentera

Jeeflar vad mycket sushi! 😬🤤

en-lang-blondin

Haha! Japp. Det är vår grej, vi äter alltid för fyra personer. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.