2020-05-24

En solig dag att spendera hemmavid.

Fick en kommentar vid något tillfälle som tyckte att jag skulle tipsa på bra grejer att göra hemmavid nu när vi kommer att semestra hemmavid. Och om jag får säga det själv så tycker jag nog att jag är himla bra på att hitta på bra saker att spendera helgen på. Hemmavid. Och om man vill ha inspiration ska man klicka på “Malmö” i min bloggmeny. Där finns allt möjligt samlat. I alla fall. I torsdags var det ju röd dag. Vi promenerade till Pildammsparken med ett stopp på Farina. Ett nyöppnat italienskt bageri på Möllan. Ett helt fantastiskt ställe. Vi snackar genuint på ett hipstrigt och väldigt genuint sätt.

Vi handlade med oss två bullar och en San Pellegrino citron. Sommar i en burk. Gick förbi torget och köpte bär (för att balansera upp det processade sockret…).

Sen lekte mini i Pildammsparken och vi fikade i gräset. Två stycken “Brioche alla crema” en med citronsmak och en med choklad. Ciao vad gott!

35

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.