2020-05-21

Finfint just nu!

Blommor som nästan är vissna kan vara det vackraste som finns. Bild från @eastolivia.

Eventuellt kan man ha uppfattat i tidigare blogginlägg att jag och killen inte direkt är ett “renoveringspar”. Inte ens ett “köpa ny matta par”. Vad nu det är. Men vi är uppenbarligen hopplösa på att ta tag i saker i hemmet. Men nu känner jag att det börjar hända. Sakta men säkert. Och när jag såg denna bilden ville jag måla exakt allt vitt. Bilden är från @trinesblend.

Får någontyp av nittiotals barndomsminne när jag ser dessa frukter i glas. Kanske därför jag älskar dem! Från Devon Made Glass Fruit.

Oh yes. Precis så. Dock har jag ju lyxen att gå till kontoret om dagarna så vad det lider kommer jag förmodligen att vara mer och mer uppklädd på jobbet i brist på roliga tillställningar att klä upp sig till.

Denna klänningen från Other Stories känns ju minst sagt som en härlig baumklänning. Kollektionen är tillverkad i hållbara material och säljs i begränsad upplaga. Och kolla in kampanjbilder, magiska!

Älskar kolla på DIY tips, men gör aldrig något själv. Lite som att kolla matlagningsprogram och sen beställa Take Away. I alla fall. Kolla så fint, Paper Tie Dyeing. Bild från HonestlyWTF.

29
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.