2020-05-19

Två fina paket på posten.

Tidigare i våras fick jag denna fantastiska bok på posten. Moderna Museet ville berätta om sin utställning om Hilma af Klint som just nu hänger i samtliga lokaler på Moderna Museet i Malmö. Det är den största separatutställningen i museets historia. De ville också berätta att man kan beställa hem lite av Hilmas konst från deras konstshop.

Eftersom meseet just nu är stängt. Känns ju himla märkligt att en sådan fantastisk utställning står redo utan att man kan titta på den. MEN! Såg nu på deras Instagram att de öppnar igen för allmänheten den 16 juni.

Och i går hämtade jag ut denna genomljuvliga kalender. Den är vad den heter. En livsjournal. En odaterad kalender (så man kan börja när man vill, jag tänker börja skriva i den efter sommaren, när man är nystartsredo) för livsplanering. Man får ett års resa i personlig utveckling med hjälp av övningar och självcoachningsfrågor. Massa bra pepp för att få styr på sitt liv och må bättre. Och på ett opretentiöst och härligt sätt. Allt förpackat i fin layout med fantastiska bilder av Emma Johansson (@whatdecoratesmyday). När jag snabbt bläddrade igenom boken fastnade blicken på “Det är i sprickorna som ljuset kommer in”.

25

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.