2020-05-18

När helgen inte är så drömmig.

Denna bilden symboliserar min helg ganska bra. Fin tvätt på tork. En ganska så händelselös och stundtals lite småtrist helg. Citerar min kära vän Maria som kallade den (med ett skratt) “inte så drömmig!”. Hehe. Mitt i prick.

Piffade dock till den så gott det gick. Här med en sojayoghurt och granola till mini-lunch. Jag åt en hirsgröt.

Och här sitter hon. Min mini. Plötsligt så stor.

Gillar Jord. Härligt koncept med veganfrukost hela dagen. Även om jag hade önskat ett ställe med frukost hela dagen som också serverar ägg och ost. Dock fick jag en dammig känsla där i söndags. Kunde inte sätta fingret på vad det var, men tyckte det fattades en gnista.

Plockade med mig dessa kvistar in efter en löparrunda i lördags. Jag sprang och mini cyklade bredvid. Riktigt roligt och hon trissade helt klart upp farten. Annars då. Kände mig lite tom efter att ha avslutat “Normala Människor” så jag  kastade mig in i något lättsmält. Har nu läst de två första böckerna i Marianne-serien, av Denise Rudberg. Extremt lättlästa och kanske lite väl simpel story. Men exakt det jag behöver just nu. Började även idag lyssna på Isabella Löwengrip i Söndagsintervjun, med väldigt låga förväntningar (hon säger ofta samma sak och man får en känsla av att hon drar en inövad story) så känns detta lovande och som en riktigt bra intervju.

 

29

Kommentera

Eleonor

Normala människor bygger på Sally Rooneys roman med samma namn. Hon skriver otroligt bra!! Har nyss läst Samtal med vänner av Rooney. Funderade på att börja om när jag läst klart den. Dagens boktips där.

en-lang-blondin

Köpte faktiskt boken igår! Många som tipsat mig. Ska bli underbart att sätta tänderna i. 🙂

Så fin bild på minin! Så uttrycksfull trots bakifrån §3 (Frukost hela dagen MED ägg och ost på BU ;)) Kram!

en-lang-blondin

Eller hur!
Jaaaa! Tänkte faktiskt på er häromdagen och att det var alldeles förlägesedan jag var där. Så jäkla bra café ju. Kommer snart!

<3 skulle det vara haha

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.