2020-05-16

Motvind.

Letade fram en bild på mig själv där jag känner mig fab. Fick bli denna. Befinner mig just nu i de där dagarna precis innan mensen drar igång. När det liksom kryper i kroppen och håret är flottigt trots att det är nytvättat. Känslan förstärks av iskalla blåsiga vindar. Trots att det är maj.

I förmiddags hade jag planerat att gå och sätta mig på Jord och jobba ett par timmar. Måste bli klar med Lite Kalabaliks nya sajt. Nuvarande sajt är undermålig och betalfunktionen strular jämt. Men det var fullt på varendaste café runt St Knut. Och det är liksom inte riktigt läge att tränga sig in. Gick hem med lågt blodsocker och har istället försökt jobba med en ivrig mini runt mig.

Nåväl. Det är inget mot den frustation och ilska jag känner när jag tittar på patetiska Paolo Robertos “försvar“. Att han så noga planerat en strategi för hur han skå gå tillväga för att möta att han blivit ertappad med att köpa sex. Hur han skyller på massa omständigheter och hur han dagen efter lägger upp en bild på sig själv med tummen upp och lite “skönt pepptalk”. Att han har en usel kvinnosyn har väl aldrig varit en direkt hemlighet. Nu blev det övertydligt.

(Kolla detta klippet från 2014. Säger allt.)

47

Kommentera

Alltså häääärregud! Att Paolo en släpptes in i nåt tv sammanhang efter det debattprogrammet är ju ett mysterium!?! SÅ pinsam, kunde inte ens kolla klart.

Känns som TV4 har en del gammal skåpmat att städa ut. Himla trist att de gör det Först när någon åker fast…

Anne

Så. Synkade.

Snart är det bättre.

Puss
A

Ändå lite bra tänker jag.

Vi syns på andra sidan.

Puss.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.