2020-05-13

Jag hoppas ni inte har missat Normala Människor!

Har i princip sträckkollat Normala Människor (SVT Play). Genomljuvlig serie om ungdomskärlek. De lyckas precis fånga den där känslan av att inte veta var man har varandra, när man inte fattar varför han plötsligt gör slut när han ju precis sa att han tycker väldigt mycket om en och förvirringen i vem man är och var man känner sig hemma. Sen är allt snyggt! Ljuset, foto, kostym. Allt. Ja jag ger denna serien full pott. En bonus också att den manliga huvudrollsinnehavaren är trevlig att titta på. Och han framställs som lika förvirrad, fylld med känslor och osäker som den kvinnliga huvudrollsinnehavarskan.

Gillade denna konversationen. När Connell  beklagar sig över alla som bara dyker upp på föreläsningarna, inte har läst på men ändå självsäkert babblar på och att andra luras av det. Detta är en personlig stör-grej jag har. Har förföljt mig genom livet. Att de som kan prata självsäkert alltid kommer till tals och kommer undan med det mesta. Oftast också med innehållslöst dravel, men ingen har fattat att det var dravel eftersom hen (oftast han) var så självsäker när han sa det. Nåväl. Kolla Normala människor om ni inte gjort det!

49

Kommentera

V

Läs boken!!

en-lang-blondin

Jaa! Det måste jag ju. Synd jag inte hann göra det innan jag såg serien.

Johanna

Ja man drabbades verkligen av denna serie. Herregud. Fotot, karaktärerna, musiken, ALLT. Drabbades även av att den oerhört stiliga Paul Mescal är född samma år som min man tog studenten. När blev jag äldre än 24??!

en-lang-blondin

Haha! Ja alltså jag skämdes lite för hur jag reagerade på hans stilighet. Med tanke på min ålder alltså. 🙂 Men som sagt, en stannade väl vid 25.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.