2020-05-12

När det var sol och helg.

Idag är det tisdag. Värsta dagen på veckan enligt mig. En ickedag. Dessutom är det iskallt och det råder fortfarande pandemi. Hade helt klart en dipp idag. Annat var det i helgen. Träffade min bästa Maria på Atrium för en frulle. Käkade avokadomacka och drack en rödbetslatte. Här snackar vi Instagram ano 2019.

Man älskar ju Atrium. Även om det ligger långt från St Knut.

Cyklade sen hem med en påse kardemummabullar i cykelkorgen. Det vankades nämligen utflykt.

Mötte upp Svante med mamma i Körsbärsdalen. Första gången vi var här. Ligger utanför Veberöd och som namnet antyder är det en dal med massa körsbärsträd. När de står i full blom kan jag tänka mig att det är galet vackert. Det var nämligen galet vackert även i slutskedet av blomningen. Vi var dock inte ensamma om att åka just hit. Bilkö, knappt lediga parkeringsplaser och en Fogarolli (!!!) vagn vid “ingången” till skogen.

Detta kan vara det gulligaste.

På söndagen laddade vi med en rejäl frukost innan vi satte oss i bilen för att åka till Simrishamn och hälsa på farmor.

Vi började i hamnen där vi, numer traditionsenligt, köpte lunch. Garanterat halvfabrikat och upptinat men med måsar och havsluft.

Barndomsminnen.

Vi lekte på lekplats och traskade på Simrishamns fantastiska gator.

Innan vi körde hit. Till Drömbageriet. Ljuvligt ställe och väldigt “säkert i dessa tider”. De tog bara emot ett sällskap åt gången vid kassan, sen satt man i en luftig trädgård med väldigt mycket social distansering.

Det var mycket bra.

Denna var en hit. Även om jag nästan fick en whiplash skada då jag kraftigt undersattade farten.

En genomljuvlig helg. Solsken, tjuogradig temperatur, vin i kvällssolen på gården (medans mini lekte med grannen, DET var helt klart ett life goal) och två dagar av “allt känns ju nästan som vanligt”.

33

Kommentera

Hanna

Så härligt och inspirerande! Gillar verkligen din blogg 🙏🏼 Hehe extra kul när jag la märke till att din mini har både samma rosa kavat-skor och Arket-klänning som min dotter Liv 😀❣️Bra smak där!

en-lang-blondin

Tack! Blir himla glad av att höra det!
Hehe bra smak på de små minisarnas mamma. 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.