2020-05-07

Två tuttar på ett stuprör.

Anne och jag. Anne är kollega och min alldeles egna fotograf som tar de där bilderna på mig som blir extra bra.

Som denna. På ett elskåp bredvid stans just nu finaste installation.

Jamen precis. Det är dessa jag pratar om! Hur glad blir man inte av ett par bröst på en lyktstolpe? Det är Betuttad, som vanligtvis gör ljuvliga krukor, som gerillat två tudor där på lyktstolpen. Alltså lyckan när vi såg dem. Och håll med om att bröst är härligt. Får dock erkänna att jag inte direkt alltid har haft ett okomplicerat förhållande till mina bröst. Eller avsaknaden av bröst för att vara mer exakt. Växte ju trots allt upp under systrarna Graaf-perioden när man skulle trycka upp dem under hakan. Och lite jobbit då när man inte hade något att trycka upp.

Men med åren har min inställning slappnat av avsevärt. Det är ju trots allt bara ett par bröst.

58

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.