2020-05-04

En försiktig runda på stan.

I lördags fick jag ett extremt länkt efter att ta mig ut på stan. Men inget man bara gör lite random nuförtiden. Kräver planering, massa handsprit och en avvägning av vad som känns okej. Vi började i alla fall på Mitt Möllan för lunch. Vägen dit från St Knut är vackrare än någonsin. Alla träd som kan blomma blommar och graffitväggen är en perfekt fond till all blomsterprakt. I alla fall. Bra med Mitt Möllan är den tillgängliga vasken utanför toaletterna, där man enkelt kan tvätta händerna.

Också bra att det finns god glass. På Köld. Och att Beyond Retro ligger precis utanför Mitt Möllan.

Efter lunchen tog vi oss till Myrorna och Öppen Famn. Hittade nya dricksglas, en liten hund och en bok till mini. Sen fika på det på Nostra Café och vi var mer än redo för hemgång.

Mini ville såklart även inom Folkets park, för att studsa på de nyrenoverade studsmattorna.

Så här utslagna och storslagna var mina Pioner, jag köpte på fredagen, redan på lördagen. Klänningen som hänger på stolen köpte jag på Beyond Retro.

Sol, lördag och mini. Älskar det.

På söndagen bytte vi stan mot skogen. Dock var vi såklart inte ensamma om det. Även om det ser ut så här.

Vi handlade färdigbredda frallor och kardemummabulle på Söderberg & Sara, laddade termosen med kaffe och packade allt i en tygkasse. Väl framme i Skrylleskogen sneglade vi ängsligt på alla i funktionskläder med ryggsägen fullproppad med Mariekex och mackor med prickig korv. Mini hittade linbanan och stod tålmodigt i kö gång efter gång medan jag och killen njöt solen på en stubbe i våra Vans och färgglada stads-sneakers.

42

Kommentera

Åhhhh saknar Malmö så mycket när jag läser ditt inlägg. Vilken härlig helg!! <3

en-lang-blondin

Berlin är inte dumt det heller. 🙂

Karin

Tycker det är helrätt mer färgglada sneakers! Skrattar alltid gott åt folk som kommer till Skrylle eller liknande i vandringskängor, när de ska promenera runt på en grusväg i skogen;-)

en-lang-blondin

Ha! Det har du ju 100% rätt i.

Hanna

Vilka fina bilder! Så inspirerande 🙏🏼

en-lang-blondin

Tack! Kul att höra!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.