2020-04-27

Tre bra saker att göra (om du bor i Malmö).

1. Ta cykeln till St Knut och köp blommor hos Florera, bullar hos Söderberg & Sara och blanda din egen müsli på lösvikt hos Gram.

2. Klicka dig in på Möllans Ost och klicka hem ett färdigkomponerat ostpaket eller gör som jag och lägg ner lite allt möjligt i varukorgen. Jag valde en brie, en Gruyère, tryffelchips, oliver och lakrits. Fick allt hemlevererat samma dag.

3. Städa garderoben och lägg allt som behöver lagas eller fixas i en hög. Ta sen med dig högen till HM och traska upp till andra våningen där Yalla Trappan huserar. Jag lämnade in mina jeans som lappades för tredje gången och ovan klänning som jag inte använt på över tio år på grund av lite liten upptill. Fick ovandelen avklippt och kjolen fållad. Voilà! En ny kjol i garderoben.

 

 

34

Kommentera

Hej!
Får man önska sig en sommarhelgguide till Malmö av dig? Alltså det allra bästa av sommar-Malmö i en guide, nu när det verkar som att vi alla måste stanna nära hemmet i sommar?

en-lang-blondin

Vilken fantastiskt bra och kul idé! Det ska jag göra. Tack för tipset!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.