2020-04-12

Precis innan solig långhelg.

Känslan är bekant. Solen skiner, det börjar bli vår på allvar och uteserveringarna har kommit fram på stan. Och så toppar man den känslan med att det ligger en långhelg framför en. Men ändå. Känslan av smolk i bägaren är påtaglig. Och vi är själva på L’enotecas nyöppnade för säsongen uteservering. Jag och mina kolleger. Vi tar ett glas vin och skålar för påskledigheten.

Cyklar sen genom ett soligt men nästan folktomt Malmö till Karlskronaplan. Och nyöppnade Cioa Lola. En italiensk deli/matstudio/eventlokal/vinbar eller strunt samma vad det är. Det är ett ljuvligt litet ställe med 100% själ och hjärta.


Lutade mig mot den soldränkta väggen. Karin kom och vi drack vin, snackade om Coronan, lågkonjunkturen och drack mer vin. Trots samtalsämnena så värmde kvällssolen där vid väggen och jag njöt något makalöst av att inte vara hemma. Hehe.

Blev sen hungrig och beställde in denna Gnocchi med Burrata. Hetregudsågott.

Blev omotiverat glad när jag såg denna pumpflaskan på toaletten. Med rena händer drack vi ett glas vin till sen cyklade jag hem, redo för att enbart umgås med familjen hela helgen. Förutom att inte sprida smitning och utsätta riskgrupper är helt klart Coronans största utmaning all hemmatid. Och då lever jag ändå med en fantastisk liten familj. Men även det behöver en variation från.

45

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.