2020-04-06

Finfint just nu.

Känns som allt danskt just nu inspirerar mig extra mycket. Lite för att påminna en om att man inte alls “bara kan ta tåget över…” Men så fort gränserna är öppna igen och viruset under kontroll ska jag åka över och sätta mig på första bästa uteservering och dricka bubbel. Sen ska jag besöka Boho Habits.

Denna kvinnan inspirerar alltid. Just denna bilden fick mig att vilja bära väst. Väst alltså, trodde jag aldrig.

Alltså denna lilla godisbiten. Snacka om ultimata partyväskan. Från Ganni.

Denna bilden fick mig att vilja måla vår hall i en ljust mintgrön färg. Och ytterdörren i denna färgen. Nåväl. Har en infekterad kamp framför mig om jag vill få in färg på väggarna i vårt hem. Killen är fullt nöjd med vitt eller grått (gäsp). Och japp, är avundsjuk på alla som bor ihop med någon som säger “jag bryr mig inte, välj du”. Hade varit ljuvligt.

Avslutar med mer danskt. En dansk tidning. Gillar verkligen Eurowomans Instagramkonto. Som denna bilden. Ljusstaken, vasen, kaffekoppen, men framförallt, tallriksunderlägget!

35

Kommentera

W

Har aldrig varit mer sugen på att åka till Köpenhamn än nu – just bara för att man inte kan 🙁 För övrigt var allt i detta inlägg så himla fint & peppigt!

en-lang-blondin

Fint att höra! 💛
Och ja jisses vad en törstar efter inspiration OCH Köpenhamn.

Stina

Samma kamp här hemma med vitt och grått. Har fått igenom liiiite färg i form av ett ljust ljust grönt sovrum. Nu är det en ”fight” om gästrummet, jag vill ha turkosgrön medan min sambo tycker vi kan använda den ljuuuuuuuust gråa vi har kvar av från vardagsrummet.. SNAAARK

en-lang-blondin

Som jag känner med dig. Heja dig! Vi kämpar på. 😁

Jos

Västen är ju ljuvlig, har en liknande fyndad för 15 riksdaler på secondhand i Löttorp✨ Oklart om jag sportar den lika flott som Babba dock. Visst längtar en efter Danmark, och This too shall pass… tills dess får vi ta hand om varandra (ja alltid givetvis♥️)
Tack för finfin blogg! Kram

en-lang-blondin

Mycket bra fynd ju! Ska också hålla utkik på second hand efter en väst.

Och japp. Vi kommer ut på andra sidan! Som en längtar.

Tack för dina fina ord. 🧡

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.