2020-04-02

Sen sist!

I tisdags var vi ett litet fototeam på Mölle Krukmakeri och fotade mozzarella. Tvättade händerna, spritade och höll avstånd.

Hade satt ihop en brief med rubriken “Skapa en Toscana-känsla”. Och Mölle Krukmakeri var en alldeles perfekt location. Tegelgolv, vinrankor i taket och perfekt ljus. Och alldeles perfekta rustika props från fotograf Davids rekvisitaförråd.

När jag kom hem från plåtningen stod denna goodiebagen och väntade på mig. Lyxen! De sura nallarna upp i vänstra hörnet åkte ner på en gång. I ett svep. Har man PMS så har man. Hela härligheten med self care hade Her Way plockat ihop.

Och har man PMS så tar man bara lösa, mjuka kläder. Det är sedan gammalt. Så dessa lose fit jeansen har jag haft i princip hela veckan. Min mage har tackat mig. Annars då. Livet trallar på i någon slags halvtrist ovisshet. Man kastas mellan hopp och rädsla. Koncentrerar mig just nu på att ta tag i lägenhets projekt, sätta ihop en fin outfit, fundera på aktiviteter som inefattar frisk luft och lite människor och tänka på goda saker att äta.

44

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.