2020-03-25

Framtiden är här!

Började veckan så här. Var extremt trött på att deppig sitta i sunkkläder och med tvivelaktig hygien. Så tog helt enkelt en dusch och klädde mig för kontor. Trots att jag fortfarande var förkyld och skulle jobba vid köksbordet. Men fick i alla fall chansen att synas för omvärlden när jag var med på måndagsmötet via länk.

Tog på mig dessa enbart för bilden.

Och vilken skillnad det blir att gå runt i solsken.

Idag började jag dagen med möte i sängen med denna utsikten. Och inte i pyjamas då utan fullt påklädd och sminkad. Men på grund av inget arbetsrum i lägenheten är sängen det enda stället man kan vara någorlunda ostörd i. Alltså kolla solkatten från paljetttoppen på väggen! Kunde inte titta nog på den. Fortsatte sen med FaceTime i ett rekvisitaförråd. För att sen varva vanlig telefon med Slack resten av förmiddagen. Alla trender om att vi kommer jobba hemifrån i framtiden har slagit in. Framtiden är helt klart här. Allt tack vare en pandemi. Skoja. Finns inget att tacka den för och jag är enormt privilegierad som kan fortsätta jobba trots förkylning.

 

41
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.