2020-03-24

Att handla kläder second hand.

Jag tänker väldigt ofta att jag ska handla mer kläder second hand. Då har jag ändå dragit ner väldigt mycket på min klädshopping de senaste åren. Handlar färre men dyrare plagg. Men är ändå medveten om att jag så klart borde ta ett större konsumtionsansvar. Men det är tidskrävande och klurigt att handla second hand! Lättare från olika Instagramkonto där tjejer som har samma stil som en själv säljer sina kläder. Men att gå in på en second hand butik med massvis av plagg i olika färger och storlekar gör mig matt. Men! Jag inser också att det är en träningssak. För en tid sedan blev jag kontaktad av Myrorna som undrade om jag ville sätta ihop en komplett outfit från deras butik. Blev extremt nervös men peppad och tackade ja.

Vigde sen helg efter helg till att lägga ett par timmar i samtliga Myran butiker här i stan och när jag var i Göteborg besökte jag Myrorna på Järntorget. Och jag får verkligen säga att det hände något med en där någonstans halvvägs. Insåg att allt handlar om träning och att själva jakten är en del av det hela. En jäkla fin känsla när man hittar de där godbitarna. Som den vita blusen som har en “Ganni-krage”. Eller den svarta lilla min-handväskan. In och läs om hela min outfit och en liten intervju med mig på Myrornas hemsida.

Foto: Elisabet Åberg

36
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Ahh så fint!!! Inspirerad 😀

Lina

Kul! Tack. 🙏🏻

Fia

Love it. Trodde var ganni-rodis-arket men shi fick jag. Så mkt bättre avsändare! ❤️

Lina

Eller hur! Man har shoppat ett kap och pengarna går till något bra. Win win.

Mari-Anne

Fina dotter!

en-lang-blondin

Fina mamma.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.