2020-03-23

Vad jag gjorde i helgen?

Jodå såatt. Jag Städade och sorterade i skafferilådorna, städade nedanvången i lägenheten extremt noga (vi snackar dammtorkade lister, tavelramar osv), tvättade sofföverdrag och köksmattan. Med tanke på läget så kommer lägenheten med största sannolikhet vara renare och mer sorterad än någonsin, när vi gåt in i maj månad.

Kollade även på en dokumentär om en kvinnlig biodlare i Makedonien. Här snackar vi slow TV. Ändå lite fint. Och som kontrast till det så kollade jag klart  första säsongen av You, på Netflix. Väldigt lätt-tittat. Lagom kusligt och ändå lite härligt på något sätt. Och idag började jag dagen precis som vilken måndag som helst. Sminkade mig och tog på mig representabel klädsel. Nu är det slut på sunket. Mitt hemmakontor (köksbordet) förtjänar lite respekt.

Bildkälla här, här och här.

31

Kommentera

Anna

Biodlarfilmen började bra, om än långsamt. Men, sen kom nya grannfamiljen, och jag blev bara sååååå irriterad på dom. Jättedeppig.
Aja. Svtplay är skitbra, gillade The Day och Hillary som jag sett i helgen. Tips!!

en-lang-blondin

Sjukt deppigt med grannfamiljen som flyttade in. Hjärtskärande med att de gav henne en gemenskap och sen snodde hennes verksamhet.
Måste kolla in Hillery! Många som tipsat om den.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.