2020-03-21

Ett tvåprocentsinlägg.

Foodora, räddaren i nöden.

Okej. Känner att jag måste ventilera. Har varit på uselt humör hela veckan. Skrek till och med ”hatar mitt liv just nu”. Högt i  fredags. Eventuellt att ta i. Men lågt blodsocker och ett sista mail att formulera innan jag var klar för veckan. Samtidigt som mini sprang runt och härmade kråkan i Saltkråkan. Högt. Vi bor i en öppen lägenhet på två plan. Typ inga dörrar att stänga. Jag har varit sjuk/förkyld (kanske har Corona ingen aning..) hela veckan. Således kan jag inte träffa någon, fika, handla, köpa en kaffe osv. Enda gången det är jobbro i lägenheten är när mini inte är där. Händer bara när killen är ute och rastar henne. Min energi har varit på noll. Försöker tänka hur priviligierade man ändå är. Tänker på boken jag läste som en tjej skrivit om tiden när talibanerna tog över Afghanistan. Hur deras liv gick från vanligt till galet. Försöker tänka igen att satan vad priviligerad man är. Detta går över. Men ändå. Så frustrerad just nu.

44

Kommentera

Susanna

Jag är SÅ med dig, Lina!! <3

en-lang-blondin

Tack! Vi är flera i detta elände. <3

Anna

Det kanske kan vara lite tröstande att veta att det finns fler som upplever samma, isolerade i lägenheter runt om?

Vi riktigt laddade upp inför den här isoleringstiden med 4 veckors vab 😩 Drömmer numera i barnprogram, idén om att begränsa skärmtid ett minne blott 😂

en-lang-blondin

Försöker helatiden tänka på alla andra som har det samma eller värre. Hjälper tyvärr föga då det spär på ångesten.

Nä fy! Ingen uppladdning man vill ha. Hu. Känner med er. Och helt rätt att strunta i principerna just nu. Det kommer nya tider och nya tag.

Maria Mia

Känner med dig! Kom och hälsa på i vår trädgård! När det är läge ❤️

en-lang-blondin

Japp! Deal. Syns i helgen om alla är friska.

Mia

Åh, förstår dig såå mycket, haft liknande känslor denna vecka! Varit ledsen, arg och galet frustrerad, har skrikit på mina barn, kastat saker i golvet och slängt i dörrar. Såå himla moget. Men det kändes lite bättre efteråt… 😝

en-lang-blondin

Man måste bryta ihop lite för att kunna komma igen. Mitt motto i alla fall. 🙂

I feel you!! Saknar: köpa en go-kaffe på rasten, tjaffsa/skratta/skoja/snacka med mina kollegor, gå in på redaktionen, jobba med två skärmar/mus/alla andra IT saker, ha middag hemma hos någon, äta god mat på restaurang med vänner. Kanske inte så livsnödvändigt men ÄNDÅ! Hoppas du kryar snabbt! <3

Saknar exakt samma saker. Herregud vad det ska njutas när vi är ute på andra sidan.
Tack och stor kram!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.