2020-03-17

Just nu.

Svart liten väska från något halvdyrt märke när jag goolade på det. Fyndad på Myrorna Emporia. Tänkte att det skulle bli en perfekt väska för mobil + kort + läppsyl. Men insåg först när jag kom hem att mobilen ju inte alls får plats. Typiskt. Vad ska man då med en handväska till liksom? Sidenscarf, också Myrorna. Längtar tills det är det enda man behöver runt halsen. En liten sidenscarf. Ett låtsas pärlhalsband som jag känner mig ovanligt piffig i. Och så en ljuvlig rouge, från Mii, som även blir finfin att dutta på ögonlocket. Den lilla pennan är en tunn ögonbrynspenna, från samma märke, som gör brynen precis så mörka och “buskiga” som man just nu visst vill ha.

26
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.