2020-03-16

Hemma och klättrar på väggarna.

Har varit hemma hela dagen jag och mini. Mysigt ibland, sjukt frustrerande ibland och alldeles vanligt fungerande ibland. Jag tycker ju allra mest om vardagen som den ska vara. Får himla mycket energi av jobba med mina kollegor. Men med största sannolikhet kommer det bli mycket vabb denna våren. Och eventuellt även hemmakontor. Känns smått ångestframkallande om jag ska vara ärlig.

Ja jisses tiden vi lever i just nu är lite mardrömslik. Kommer på mig själv att tänka att vi snart vaknar upp ur den. Men så är det ju icke. Har ingen aning hur lång tid det kan ta, hur många små verksamheter som kommer gå i konkurs och hur många människor som kommer bli av med sina jobb. Tungt att tänka på. Så. Ja. Från och med nu ska denna lilla platsen till 98% vara fritt från dysterheter och bara koncentreras på det härliga i livet. Känner att i alla fall jag behöver det mer än någonsin just nu.

64

Kommentera

Ser framemot att få läsa om det ljuva i livet. Tack för en bra blogg.

en-lang-blondin

Tack! Värmer att höra.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.