2020-03-10

Just nu.

Älskar allt som “känns som man är utomlands i en större stad”. Osäker på vad det säger om mig. I alla fall. Restaurangen Julie här i Malmö har en liten butiksdel precis innanför dörren (kisar man kan man tänka att man är i Rom) där de framförallt säljer ost. Men även oliver på lösvikt, fina konserver med mera. I fredags köpte jag med mig oliver och en Mont d’Or hem. Köpte även två burkar sardeller (Anchoa) så man kan käka sardeller på rostad macka med lite pressad citron över. Hur gott! Ska jag köpa ett finbröd blir det en Stockholms Lavin från Söderberg & Sara. Och så lite blommor från Florera. Köpte Franska tulpaner (för att höja lyxkänslan på en dammig lägenhet) och Mimosa (för att jag älskar gult just nu). Tygpåsen fick jag när jag köpte en klänning på Boii för ett par år sedan.

PS. Kolla in Dnilvas “Finfint just nu”.

29

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.