2020-03-07

Bra sak att göra när man har pms.

Tänker att typiskt bra saker att göra när man har pms är att ta hand om sig själv extra mycket. Och megalyxversionen av att ta hand om sig själv är ju att gå till en salong.

I förra veckan besökte jag Mette Cosmetique där jag fick en ljuvlig ansiktsbehandling med produkter från Nimue.

Och efter en behandling har jag aldrig gillat när de sen vill sminka en. Känns liksom fel. Samtidigt känner jag mig också extremt naken om jag cyklar tillbaka till jobbet utan smink. Jag som jobbperson har liksom smink. I alla fall. Jag blev informerad om att det finns smink som är bra för huden, som är verksamt när man har det i ansiktet. Och så fick jag en snabb sminkning och plötsligt var trötta pms-känslan borta.

Och titta denna ljuvliga paletten! Vill man ju ha på kinderna i vår. Fick tips om att den även blir väldigt fin på ögonlocket. Har aldrig varit en fena på smink och krämer men när man träffar superkunniga människor är det svårt att värja sig.

22

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.