2020-03-04

It is what it is, fuck what it was.

Fortsätter på ämnet i förra inlägget. För efter igår så snurrade tankarna igång och jag funderade på mina egna “fuck ups” som jag varit med om. Och absolut starkast, på det personliga planet, är när jag går igenom säkerhetskontrollen på Malmö Airport med en tårgas i jackfickan. 30 dagsböter (har förträngt summan men typ 20-30.000 kr i böter) och en prick i registret för “brott mot vapenlagen”. Lätt mitt största Fuck up. Lärdom. Kolla fickorna innan du går igenom säkerhetskontrollen.

I mitt lilla anförande på scenen i går, om Lite Kalabalik, så sa jag bland annat att vi “living the concept”. Det har liksom varit kalabalik och kaos sedan vi startade. Kanske lite lugnare de senaste åren. Men starkaste minnet är helt klart när vi fick hem leveransen med det första armbandet vi designade för SOS Barnbyar. Ordern var på 10.000 armband och vi hade ombesörjt tillverkningen i Turkiet. Men packningen tyckte vi att vi kunde göra själva, så sparade vi liksom in på den kostnaden och mer pengar kunde gå till insamlingen. Och när jag och Malin lite snabbt räknade på tiden det kunde ta att packa (lägga ett styck armband i en liten påse tillsammans med ett litet kort och försegla med en liten etikett) 10.000 st armband kom vi fram till att det nog inte skulle ta mer än en dagar… Armbanden kom insvepta i turkiska dagstidningar och i en enda stor röra, inlindade i varandra. Vi fick engagera exakt alla vi kände för att hinna packa och leverera i tid. Lärdom. Lägg ut packningen, tid är också pengar.

Hade ju varit himla kul om någon läsare hade ett typiskt “fuck up” att dela med sig av!?

36

Kommentera

Maria

Finns många men att för att lugna nerverna dricka mer vin än man brukar på första festen med ny pojkvän = Big Nono.
Blev några helnyktra kalas efter det. 😅. Kan skratta åt det nu men…

Att sitta med mobilen och spana på folks FB och råka tagga sig i ett foto! Haha trodde jag fick bort taggen men fick ett meddelande som löd: varför har du taggat dig i vårt foto???
Bara att bryta ihop och erkänna, liten mobil och klumpiga fingrar.

en-lang-blondin

Men åhh! Underbart att läsa. Tack för att du delar med dig. Har gjort exakt samma som du med fyllan och festen. Det var hemskt.
Och kan känna din svett där med taggen på FB… Hehe. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.