2020-02-10

Just nu.

En kvist som jag tänker ska ge mig hopp om våren. Japanska ansiktsmasker mest för att det är skoj och lite härligt. Bok från Myrorna. Världens bästa saltvattenspray oumbärligt i ett tunt skandinaviskt hår. D-vitamin, tar jag från september till maj och Nattljusolja tänker jag ta varje dag till klimakteriet. Har helt klart tagit bort det värsta med min PMS. Och så honung. I teet varje dag denna årstiden. Minns när Malins mamma, för ett gäng år sedan, berättade för mig om honungens nyttigheter (anses ha antiinflammatoriska effekter och kan motverka bakterier och virus). Det satte sig och jag vågar inte vara utan den.

35

Kommentera

Maria

Äter också honung varje dag! Plus morotsjuice morot 🥕. 🤗

en-lang-blondin

Känns ändå som man håller sig lite friskare än alla andra… (peppar peppar).

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.