2020-02-09

En februarihelg.

Vaknade upp till sol och tom kyl. Det innebär frukost på lokal och alltid Söderberg Sara. Börderberg Sara som Mini säger. Hon blir också pepp när vi bestämmer oss för att gå dit. Då blir det yoghurt med sylt och granola. Och en egen äppeljuice. Jag och killen åt havregrynsgröt kokt på must med bakade kaneläpplen och tahini. Det var mums.

Mini hade på sig sin nya jacka. Tyckte det behövdes ett alternativ till skaljackan som alltid annars är på. Dessutom alltid lerig. När jag förklarat detta sa hon “finjacka alltså!”. Precis så.

Två helgglada.

Sen gick vi hem och hängde lite här. Gjorde bland annat “kransen” mini har i håret.

Har placerat en magnoliakvist i köket. Hoppas innerligt på blomning inom en snar framtid.

Killen och mini drog på kalas och jag cyklade ner på stan. Satte mig på Lotta Love och åt en Acai-skål. Älskar verkligen att vara på stan helt själv. Har alltid gjort det. Det är något med att vara omgiven av folk men inte prata med någon, som tilltalar mig.

Satte mig sen på Nostra och drack en kaffe. Och för att ni ska fatta HUR bra jag hade det så var killen och Mini på ett kalas på Busfabriken. Miljöer jag gärna klarar mig utan.

Annars då. Tycker denna vissna myntan, nästan-urduckna flarran och finchokladen symboliserar februari bra. Lite segt och hängigt men också ganska mycket mys just nu.

38

Kommentera

Cecilia

Får jag fråga vad det är för sneakers du har på bilden med dig & Mini?

en-lang-blondin

Ja! De kommer från Selected Femme, köpte dem på Boozt i höstas.

Cecilia

Tack! Assnygga!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.