2020-02-07

Det tar sig!

Blir väldigt glad av denna bilden. Här står vi lite trötta mitt i vabruari och glänser i våra gula kavajer. Anne har köpt sin för typ inga pengar på second hand. Jag köpte min för lite mer pengar sprillans ny. Självfallet är Annes kavaj så mycket coolare.

Solen lyste faktiskt nästa häromdagen. Gick till Noir efter ett möte som låg över lunchen (hatar när det händer) och köpte en kaffe. Börjar sakta men säkert känna att den här vintertröttheten börjar släppa. Det har verkligen hjälpt att enbart göra exakt det jag känt för. Sova och kolla Netflix.

Förra årets favoriter har hittat tillbaka till mina fötter. Från Gestuz.

Annars då. Dagis var stängt i dag. Hade vi ingen aning om. Jag är extremt pepp på helg! Och så njuter jag av att man oftast (beror så klart på när man cyklar hem) inte behöver lykta på cykeln längre.

32
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Anne

Blir också glad när jag ser den bilden 🙂 Hopp om våren och kanske snart mindre puffiga ögon.

karinericson

Var kommer din gula kavaj från Anne?

en-lang-blondin

Snart! Snart. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.