2020-02-03

Tre festligheter på en och samma helg.

I fredags var det sista fredagen i månaden! Betyder Damlunch. En liten sammankomst jag drog igång för ett par år sedan. Ett gäng härliga frilansande damer i min bransch. I fredags var det stylist Mia, fotograf Malin och jag som träffades och drack ett glas vin och käkade fisksoppa på Saluhallen. Mys.

Och festligheterna fortsatte efter jobbet. Mötte upp Karin för en liten AW på mec. Båda hade puffig blus från Zara, ljusa jeans och svarta boots. Hehe. Lite som att vi var 17 och hade koordinerat klädsen innan. I alla fall. Himla fint med en glad liten AW innan vi båda cyklade hem till respektive familj och mini.

I lördags åt jag minikakor, minibullar och minimackor till lunch. Och sköljde ner allt med en Bellini och te. Typiskt bra aktivitet en lördageftermiddag. Framförallt i sällskap av min allra bästa Maria. Och älskar att konceptet heter Tea Party! På Mj’s såklart. Party höll det dessutom på att bli när jag nästansvalde garneringen på min Bellini och spilla ut häften. Fick även med mig det rosa sockervaddet hem till mini. Här snackar vi succé!

Resten av helgen var mer osminkad och lek med 4,5 åring.

28

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.