2020-01-29

Sen sist!

Har varit på Malmö Näringslivsgalans Diplomutdelning. En mysig liten tillställning i Knutssalen i Rådhuset. Jag och Linnea var där för att fota och filma för Näringslivsgalans sociala medier. Kul uppdrag då vi har snackat med ett gäng himla härliga och glada malmöentreprenörer. Och kändes som jag klätt mig efter Knutssalens färgpalett dagen till ära.

Och så har jag druckit vin på årets tråkigaste dag. Måndagen innan lön i januari. Men det var absolut inte årets tråkigaste dag! Det var Annes födelsedag. Så vi gick ett litet gäng från jobbet och käkade gårdagens på Julie och drack ett magiskt gott vin från en kvinnlig vinproducent i Portugal.

Har även haft på mig denna mysoutfiten. Älskar färgskalan.

En söndag sprang vi på en vän i parken som hade tre timmar egentid för första gången på evigheter. Livet som ensamstående. Så vi firade med en färgglad fika på Jord.

Och så hade jag en extremt smidig vabb i måndags. Superpigg Mini, helt frisk från söndagens feber, ville gärna käka lunch på lokal. Så det gjorde vi. Gick sen hem och jag övertalade henne att hon ville kolla padda så jag kunde ta en napp. För även om barnet är piggt så är man sannerligen inte det själv efter en febernatt.

 

37

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.