2020-01-28

“Vi vill hänga med folk som gör oss glada!”

Hur härlig är ovan mening? Precis så tror jag minsann mitt livsmotto är.  Citatet kommer dock från “Trendstefan“. Lyssnade på honom i går kväll. Älskar trendspaningar. Framförallt när de är så lustfyllda, opretentiösa och energiska som Stefans var. Han spådde att vi nu lämnar deppet med fokus på miljön och Trump och fokuserar på umgänget. Och vi vill skratta igen. Framförallt vill vi uppleva saker! Vi slutar konsumera och vill istället träffas för att umgås och göra saker tillsammans (laga mat, virka, tillverka något osv). Och vi kommer prata mer om ensamhet. 86% av alla millenniums känner sig ensamma. Och butiksdöden är ett faktum. 24% av alla butiker i Stockholm kommer stänga inom fem år. Ungefär så. I korta drag.

Annars då. Är på väg hem från Varberg där jag hållit min föreläsning “Influensereffekten”, för Region Hallands Besöksnäring. Fint gäng med bra och intressanta diskussioner efteråt! Förutom mötet med Region Halland var tågresan dagens bästa. Älskar att åka tåg. Att sitta bland folk men ändå vara själv och samtidigt på väg. Mår himla bra av det.

44

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.