2020-01-20

Typiskt bra dag.

I fredags började jag min dag extremt tidigt. Långt tidigare än min comfort zone tillåter. Men hade siktat in mig på en föreläsning om “local opinion leaders”. Och vad gör man inte för för sin egen fortbildnings skull liksom. Föreläsningen var småintressant. Intressantast var dock fenomenet “man som tänker att alla vill höra hans åsikt flera gånger under en timme utan att någon frågat om den”. En sådan man finns på de flesta frukostföreläsningar en varit på. När jag hörde honom räcka upp handen för tredje gången och raljera om hur vi fostrar våra unga till att vilja bli kända influencer bestämde jag mig för att göra precis som han. Räcka upp handen och berätta min åsikt utan att någon bett om den. Istället för att raljera la jag krutet på en liten minianalys som jag tyckte behövdes som motvikt.

Traskade därifrån med en bra känsla i magen. Nöjd med att jag inte bara blev irriterad utan gav mig själv luft att också höras. I alla fall. Dagen fortsatte sedan här. På en plåtning.

För att sen landa i lunch på Grand. Veganska kroppkakor! Mums. Påminner mig också om mitt genom tidernas bästa Malmö-häng. Tempo. Må det vila i fred.

Himla fin fredagskänsla med klarblå himmel. Malmö gör sig helt klart bäst med blå himmel.

41

Kommentera

Mia

Himla bra gjort av dig måste jag säga! 💪🙌

en-lang-blondin

Tack! Kände också det. ✌️

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.