2020-01-13

En helt vanlig helg.

Ganska säker på att 90% av mina inlägg börjar med detta motivet som sen följs av någon rad om vädret. So here we go. Skåpet har fått en efter-jul-look och solen sken minsann en liten stund i lördags! Vi passade på att gå ut innan lunch och sen vara ute till sen eftermiddag. Älskar helgdagar som dessa.

Började med lunch på Mitt Möllan innan vi traskade till dagens lekplats. Med ett snabbt stopp här, på Kaffebaren på Möllan, för livets bästa. Den där koppen kaffe efter lunch.

Hade två gamla Gannifavoriter på mig. Pälsen och väskan.

Detta var sen dagens mål. En glad mini lekte loss.

Väldigt glad för dessa skor från Gram. Håller värmen på en snålblåsig lekplats.

Efter lek är det dags för mellanmål. Vi traskade till Solde och köpte två mackor och en kopp varm choklad. Oslagbar känsla att sen traska hem med vetenskapen om att man har varit ute och tankat d-vitamin och nu med riktigt gott samvete kan inta soffläge.

Kändes ännu bättre att man varit ute så mycket på lördagen när man sen vakande till ett konstant ihållande regn på söndagen Himla bra då att vi hade planerat in en mysig överrasknings dusch för vår kära vän Cecilia som väntar sin första lilla mini inom en snar framtid. Vi drack alkoholfritt  bubbel och åt pizza. Gillar verkligen den svenska, lite mer nedtonade, varianten av baby shower. Fint att sitta och prata om hela grejen, dela med sig av erfarenheter och tänka lite på hur den där lilla människan kommer att bli när hen kommer ut.

24

Kommentera

Magdalena

Fick lära mig av min amerikanska vän att baby sprinkle är en grej 🙂 sprinkle = lite mindre vattenmängd än en shower. Genialiskt. Så vi gjorde en sån för vår vän och det var hur mysigt som helst!

Nähä så bra! Annars fungerar det också att benämna det på svenska ”en bebisdusch”. Känns lite mer sansat när det är på svenska. 😊

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.