2020-01-11

Sen sist.

Kul att jobba ju! Har typ alltid tyckte det. I alla fall sen jag började jobba med reklam. Oerhört glad att jag valt ett jobb som inte innebär söndagsångets. I alla fall. Första veckan efter ledigheten. Hallen/receptionen blev piffad med lite torkade blommor som vi fick i present när vi hade fest innan jul.

Jag har tränat två pilatespass. Stolt.

Såg en blå himmel en gång, av en ren slump. Sprang ut precis innan ljuset skulle falla för att ta en outfitbild. Då pekade Anne (min personliga bloggfotograf/kollega) på himlen. Vi drog in ett djupt andetag och sa ”nästan vår ju”. Optimismen när den jobbar som hårdast.

Det var denna bilden vi tog. Nöjd med denna färgkombon. Kjolen är samma modell som min vinröda favorit från Other Stories.

Och så fick jag en timme kvalitetstid med Karin. Hon pluggar så mycket vin nuförtiden så vi aldrig hinner ses. Vi käkade nudelsoppa på Pink Noodel Bar på Saluhallen. Cyklade tillbaka till jobbet i ösregn. Vad det någon som sa vår svart?

29
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.