2020-01-09

Lite tips och mycket vardag.

Mina tre bästa populärkulturella tips just nu. Marriage Story (Scarlett Johansson är lysande som vanligt), 438 dagar (kände till historien i stort efter att ha lyssnat på Martin Schibbye och Johan Perssons sommarprat, men ändå helt klart sevärd!) och Parasit (väldigt skruvad, väldigt bra). Såg även Shoplifters igår kväll. Men har inte riktigt landat i vad jag egentligen tyckte om den.

Annars då. Har gått på årets första pilatespass och har träningsvärk. Älskar det. Detta är året då jag ska ha träningsvärk ofta. Japp, året då jag återigen tränar regelbundet. Vi har även skaffat Linas Matkasse. Det är alltså också året då vi blir smartare och mer strukturerade. Och så är vardagen i gång igen. I morgon är det en helt vanlig fredag. Gillar det ändå! Även om jag inte känner mig megapepp efter julledigheten, så känner jag den där lilla nytändningen man får av att vara ifrån jobbet. 

37

Kommentera

Kristina

Alltså bilden på bageriet, gaahhh!!! Inte Sverige, va? Ha en fin helg!:)

en-lang-blondin

Älskar den! Från ett bageri i Berlin (såklart…).

Kristina

Såklart!:) tack för svar!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.