2019-12-30

Sista lördagen 2019.

I lördags tog jag på mig min piffigaste blus och cyklade ner på stan. En kompis hade arrangerat en överraskningslunch för en annan kompis! Hur trevligt. Vi drack bubbel, vin och åt lunch.

Vi befann oss på V, på Skomakargatan. Ny restaurang som jag överhuvudtaget inte greppar. Sallader och pizza på menyn. Och obefintlig service. Man beställer i baren, betalar i baren och har man tur får man maten till bordet.

Man tackar.

På kvällen mötte jag upp min allra bästa Maria. För allt annat än julmat. Så jäkla gott! Älskar Soi.

Och denna drinken var som att dricka Thaimat. På ett bra sätt. Annars då. Befinner mig i Berlin när detta inlägget kommer upp. Jag, killen och mini har firat in det nya året här. Vi ska fika, strosa, leka på tyska lekplatser och andas miljöombyte.

31

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.