2019-12-12

Ett snabbt hej!

Borde gå och lägga mig för jag är vansinnigt trött. Men började äta godis och skrolla instagram istället. Och så bestämde jag mig för att göra ett snabbt inlägg här. Med obefintligt bildmaterial i kameran på grund av bor i södra Sverige och det regnar eller är mörkt jämt. I alla fall. Har kollat Sista sista avsnittet av The Affair. Och jäklar vad bra hela säsong fem var! Lika briljant som de två första säsongerna. Här kan man läsa en mitt-i-prick om sista avsnittet (OBS! en enda lång spoiler). Missade att läsa månadens bokklubbsbok. På grund av livet. Men tänkte läsa den i jul, plus att jag ska läsa denna, som jag hört massa bra om. Och i helgen är det sannerligen julmarknadernas helg. Så himla mysigt ju! Kommer dock inte hinna så mycket på grund av lite allt möjligt. Men skulle vilja besöka Grandpas julmarknad (om du går dit, kolla in Josefas fantastiska bilder!), MEC har julmarknad och Superfredag och så är det traditionell julmarknad på St Gertrud. Tjo!

Bildkälla.

16

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.