2019-12-10

Finfint just nu.

Det är två veckor till jul. Känner mig smått vidbränd. Inte för att jag har massa klappar som ska inhandlas osv. Brukar inte direkt köpa några klappar. Uppvuxen i en familj där julklapparna är det minst viktiga. Och jag brukar lösa det som ska fixas några dagar innan jul. I alla fall. Jobbstressen så här innan jul är alltid maxad. Plus att vi i år tänkte pressa in en branschfest. I alla fall. Inte meningen att göra sig lustig eller förenkla utbrändhet genom att lite käckt kalla min symptom för vidbränd. Men gillar att avdramatisera plus att jag tycker det är en himla bra beskrivning på känslan. Bildkälla.

Men med vidbrändhet kommer oinspiration. Dock kände jag att något hände i mig när jag läste detta inlägget hos Johanna Bradford. Jag blev inspirerad. Kände direkt för att börja fixa julmys. Och passande nog ska jag och killen ha vår årliga eggnog på lördag så då tänkte jag göra brie-anrättningen ovan.

Och på tal om inspiration. Tycker det är stört omöjligt att landa i en inredningsstil. Inget jag tyckte förr, innan Pinterest och innan sambo. Men numer är jag extremt förvirrad i vad jag tycker. Tror i och för sig att förvirringen också har kommit av att jag och killen alltid börjar bråka när vi ska prata inredning. Vi kan verkligen inte komma överens. Så tillslut vet jag inte vad jag tycker eller varför jag tycker det jag tycker. Vi har massa vi skulle behöva fixa till i lägenheten. Blev dock himla glad av denna bilden. Handlade nog egentligen mer om lösningen än själva stilen, men ändå. Blev inspirerad att styra upp Minis rum. Bildkälla och fler bilder hittar man här.

Och kolla! Stövlar över jeansen. Om man haft det innan eller. Hehe. Och som man gillade det. Känns som en typiskt bra grej som kommit tillbaka i modet. Outfit och bild & Other Stories.

Att slå in paket är ju superkul. Men blir alltid bäst om jag bara tar vad jag har och improviserar. Kom förresten att tänka på pappas skrynkliga paket under granen. Han slår in sina julklappar i förra årets julklappspapper, och förrförra årets. Och så vidare. Alltså kan man se vilka paket som han slagit in, där under granen. Helt rätt ju. Men om man vill ha lite paketinslagningsinpo är det helt klart Mokkasin man ska kolla in. Mästarnas mästare på paketinslagning (och pyssel överlag såklart!).

26

Kommentera

Maria

Ha! Vad roligt med stövlar över jeans! Hittade just ett par sådana stövlar på second hand förra veckan och tänkte “när ska jag ha dem?”. Tydligen ska jag ha dem just nu! 🙂 /M

en-lang-blondin

Alltså blir så avundsjuk på dina sjuka second-hand fynd. När ska vi shoppa tillsammans så det kanske smittar av sig lite på mig? 🙂

Maria

När som helst! Puss puss puss 🙂 Du gjorde ju ett superbt second hand-fynd i London när jag var med! Kanske där inspirationen finns 😉

en-lang-blondin

JA! London nästa. I februari kanske?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.