2019-12-08

En typiskt bra lördag. Och sen lite vinterkräk på det.

Vaknade till sol i lördags. Tänk att det är en sådan stor grej så man måste skriva det, ta foto på det och prata om det. Vi är sannerligen inte bortskämda. Dammet blev föresten också väldigt framträdande.

Efter frukost cyklade jag till Kajsa och hennes showroom på Beyond Us. Hade bokat tid för att hyra en festoutfit. Garbergs Malmö firar fem år och det måste såklart firas smed en rejäl fest. Och det kräver så klart sin outfit. Jag slog mig ner vid Kajsas tjusiga marmorbord, drack rosa bubbel och lutade mig tillbaka.

För hon hade satt ihop ett klädrack med outfits. Alltså som jag älskar lyxen att bli stylad, att låta någon annan vidga ens vyer och låte en se utanför ens föreställningsvärld om vad man själv tycker man passar i.

Testade mig igenom alla olika outfits. Detta var helt klart en favorit! Och kolla så snyggt hon stylat med blusen under. Men tänker att jag håller vad jag valde för mig själv, till den 19:e, då vi har fest. Blev i alla fall superfestligt och lite utanför min comfort zone.

Åt sen en lunch med mig själv. Innan jag cyklade till Solde för kaffe och vidare till…

detta fantastiska ställe. För en krans och en bukett till ett par vänner som vi var hembjudna till på kvällen. Efter blommorna stannade jag på Rad Susie Vintage på Storgatan 39. En ganska så nyöppnad vintagebutik!

Resten av helgen har varit en blandning av dåligt humör och trötthet. Mini var exceptionellt trött och utan aptit. Fick sin förklaring tidigare i dag när hon kräktes över mig och soffan. Men trots detta fick vi till ett inköp av en ståtlig Kungsgran på St Knuts torg. Lägenheten har blivit städad och pyntad. På det hela taget en fin helg. Förutom kräket då.

31

Kommentera

kajsamagdalena

Tack ock tack för underbart besök!

en-lang-blondin

Det är du som är underbar!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.