2019-12-01

Sen sist.

Har käkat årets första julmat. På AB Småland. Det var Nestlé som bjöd in till hållbart julmys och Julia aka Tuvessonskan höll ett litet föredrag om hur man firar jul på bästa hållbara sätt!

Har även morgonmyst med dessa två. Nathalie och Caroline från Her way, de bjöd in till deras frukostklubb “You can sit with us” på Kvänum Kök. Caroline hade gjort fantastiskt god overnight gröt med massa nyttigheter i och så pratade hon om kvinnohälsa kopplat till kosten och vad man kan tänka på i vintermörkret. Väldigt passande en extremt gråmulen och regnig novembermorgon.

Har vabbat och varit hemma då dagis var stängt. Blir mycket pyssel då. Något jag själv snöat in på är julstjärnor. Så sjukt enkelt och meditativt att vika. Bäst inspo får man alltid hos Mokkasin och JWHF:s egna DIY expert Dnilva.

Och så har vi köpt glittriga vaxade äpplen. Både jag och Mini sa Wao! samtidigt när vi såg dem. Finns hos Bara blommor.

Svängde snabbt inom Miloii i fredags. Alltså kolla denna julskyltningen. Alldeles alldeles underbar.

Har även druckit en och annan sådan här. När alla andra runt om mig är sjuka sätter jag mitt hopp till havremjölk med gurkmeja i. Annars då. Åker till Stockholm i morgon för möte och reklamfilmsinspelning. Ska bli så himla skoj!

 

31

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.