2019-11-30

En solig lördag i november.

Vaknade till detta i morse. Alltså. Ni som vet ni vet. Ni som bott i Sverige den senaste månaden fattar. Och så vidare. Grämde mig dock lite åt att det var just i dag solen kom, när jag skulle stå inomhus på Malmö Live hela dagen. Men njöt ändå.

Dagens outfit. Bytte dock ut den gröna polon mot en roströdbrunvinröd istället. Kjolen har jag hyrt av Kajsa.

Skulle alltså stå på Design julmarknad på Malmö Live och sälja Lite Kalabalik, så självfallet hade jag mina smycken på mig. Armbandet Lite Brandy i Agate och ringen Lite Utsökt i Jade. Från nya kollektionen. Och så Lite Star.

Så här blev det.

För en gångs skull var jag i bra tid och kunde packa upp och piffa i lugn och ro. Brukar annas vara mer regel än undantag att allt vi gjort med Lite Kalabalik genom åren har varit helt enligt konceptet. Och på tal om “genom åren”, nästa år firar vi tio år med Lite Kalabalik. Tänker att det måste firat rejält. Och helt enligt koncept då så klart.

Min partner in crime kom och gästspelade en stund under dagen. Eller rättare sagt hela hennes familj gästade. Jag och Malin drack Glubbel och sörplade ostron medan hennes tonåsrdotter och man stod och sålde smycken, hennes övriga tre barn var lite överallt i lokalen.

Himla trevligt mellanmål en lördagseftermiddag.

Och här går jag med en gloria runt huvudet. Klockan är typ fyra och det var fortfarande ljust. Allt tack vare den inte ett dugg grå himlen. Det är lördagskväll och killen ska spela på lokal, vi har barnvakt och jag skulle mycket väl kunna ta min hyrda kjol och kolla in den snygga trummisen på Grand. Eller så parkerar jag mig i soffan och kollar Så mycket Bättre.

34

Kommentera

jennybrandtgronberg

ååå den kjolen klär dig så fint =)

en-lang-blondin

Tack! Älskade den så mycket att det nästan var lite jobbigt att jag “bara” hyrde…

Mycket snyggt!!! 🙂

en-lang-blondin

Tack tack!!! Och kram!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.