2019-11-28

Sparymålar lådor och sover förlite.

Förbereder försäljningen av Lite Kalabalik på Clarion Hotels Design Christmas Market på lördag (kom förtusan!). Packar ner varor, spraymålar lådor i rosa och grönt och planerar outfiten. Viktiga saker. Samtidigt har denna veckan varit ett pusslande och flängande mellan hemma och förkyld mini och jobbet och möten. Nästa vecka åker jag till Stockholm för styrelsemöte och en reklamfilmsinspelning. Kommer bli superkul och energikrävande med inspelningen. Krämar verkligen ur det sista dessa dagar fram till jul. Mellan varven kollar jag senaste säsongen av The Affair (äntligen är den nästan så bra som första säsongen). Skrattar också väldigt mycket åt den upprörda stämningen som råder i Malmö just nu, angående Zlatans “förräderi”. Kunde inte brytt mig mindre. Men bäst ändå att somna om mitt i natten med mini bredvid sig (händer väldigt sällan då hon allra helst sover i egen säng) med orden “mamma vi kan dela på kanin”.

34

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.