2019-11-24

Jäkla tur att julen tjuvstartade denna helgen.

Himla glad att julen smygstartade denna helgen. För fler gråmulna novemberdagar står jag (fan) inte ut med. Hörde att Malmö haft nio soltimmar i november, Växjö två. Normalt är visst 30 st. I alla fall. Vi körde till Landskrona i lördags för att besöka julmarknad på gamla stationsområdet. Framförallt var det ett besök i butiken Skumpa & Spaljé jag såg fram emot. Ljuvlig butik.

Efter lite iskall julmarknad tog vi oss till Borstahusen och kollade Stina Wolters utställning. Så. Himla. Bra. Hon är ett geni.

Traskade runt så här, lite väl kallt nertill men det var leo-tema i JWHFs stilutmaning och det bangar man ju inte i första taget.

Söndag och pyssel hela förmiddagen. Till lunch en rulle. Vår standard helglunch. Mini får falafelbollar med pommes. Alltid succé.

Sen tog vi oss till Triangeln för att avverka roligheter som nya skalkläder, vinterkängor, cykellampor och julgransbelysning. Men piffade till det hela genom att gå hit och fika på Beyond Us, innan vi gick viadare till Stadsbiblioteket för lek och böcker.

Hämtade även upp en kjol jag skulle hyra! Har jag sagt hur mycket jag älskar detta konceptet? Kjolen ska jag ha på lördag när jag står på Malmö Lives julmarknad och säljer smycken.

Tog även fram denna gamla godingen. Åker alltid fram på vinterhalvåret och gör mig lika glad varje gång. Från Ganni. Annars då? La en mini med nästanfeber så med största sannolikhet blir det vabb i veckan. Mest synd om Mini såklart men alltid lite stressande när arbetsveckan inte blir som planerat.

28

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.