2019-11-18

Hämtade andan.

Förra veckan var verkligen en rejäl en. Axlarna åkte inte riktigt ner förrän fredagseftermiddag. Längtade ihjäl mig efter att bara slappa, sova och vara med mini. Det är verkligen en konst att inte låta veckan ta av helgen. Alltså att man är så utpumpad på helgen att man inte riktigt kan njuta av den. Men med åren har man som tur är lärt sig mer och mer var den där gränsen går. I alla fall. Mini tog på sig förra helgens loppisfynd som hon stylade med ett par strumpbyxor. Klockren outfit ju.

Annars då. Solen tittade minsann nästan fram på söndagen och vi gjorde en kraftansträngning och tog oss ut. Gick inom Jord för att köpa en Guldmjölk. Typisk dryck man bara köper i november och februari för att man tänker att den kommer göra en frisk och pigg. Ett av mina motto är dock att man inte ska underskatta placebons effekt. Så varför inte liksom. Annars så har jag praktiserat JOMO i helgen. Alltså motsatsen till FOMO. Inte vara rädd för att missa något utan njuta av det istället. Och för varje gång jag tackar nej känns det bättre och bättre. Heja mig! Och heja alla oss som bor i Skåne i november.

36

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.